Monday, 23 January 2012

~*GonG xI fA cAI *~~ huhuhu





hALoo...selaMaT taHun Baru Cina,...semalam bks maJIkan aku ade bt jamuan dan dia ade jemput aku Utk join same dalam jamuan tu..hehe terase cm org penting plak.. :D actually aku x terpikir pown nk g jamuan tu ..adoiii malu jgk aku time join jamuan tu..huhu..jaMUan tu boley la dikatakan meriah jgk ..macam2 jenis makanan dapat aku try mam..hehe..ade belut goreng ,gamat,,tomyam cmpur,wan tan ,dan yg paling bez sekali aku dapat makan dim sum..huishh rasenye mmg sdp sngt2 sehingga menjilat jari lorhhhh... :) Time nk balik ,bks majikan aku sempat ag bg ang pow kat aku..yeay2 taon ni aku dapat juga duit aye..muahahaha..sume org dapat..pastu mase nk balik jgk kitorang ramai2 smpt bergambar sbg kenang-kenangan ..bez sngt2 moment tu..(^^,) k ...

4 comments:

  1. syoknye dt angpau..share la sikit..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe.nk jgk ek..kamu datang ler kt cni.... :D

    ReplyDelete
  3. x ada angpau ke nk bg kt sya. hehehe.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...